Angelina Jolie szándékosan árt Brad Pittnek: most a gyerekek miatt háborúznak

Brad Pitt válás felügyeleti jog Angelina Jolie bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood legismertebb sztárpárjának tagjai, akiket együttesen sokáig csak Brangelinaként emlegettek, ma már esküdt ellenségek. Mesébe illő kapcsolatuk közös filmjük, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán kezdődött 2005-ben, a házassággal azonban egészen 2014-ig vártak. A boldog házas élet mindössze két évig tartott, szétváltak, a bírósági per pedig egészen 2019-ig elhúzódott.

Kettejük viszálykodása a válás kimondásával sem ért véget, sőt ekkor kezdődött igazán! Angelina Jolie és Brad Pitt viszonya olyannyira megromlott, hogy foggal-körömmel harcolnak egymással, a színésznő pedig úgy tűnik, mindent megtesz annak érdekében, hogy ártson egykori kedvesének. Az első igazán nagy ütést akkor vitte be Pittnek, amikor eladta saját tulajdonrészét a közös szőlőültetvényből annak az orosz milliárdosnak, akivel Brad semmiképpen sem szeretett volna közösködni.

Forrás: AFP/Leon Neal

Most pedig a gyerekeik felügyeleti jogáért megy a harc, pontosabban folytatódik. Brad Pitt ugyanis szeretné, ha közösen gondoskodhatnának a gyermekeikről. A PageSix arról ír, hogy egy bennfentes forrás szerint Angelina Jolie ezt úgy akarja megakadályozni, hogy addig húzza majd a jogi procedúrát, amíg a gyerekek nagykorúak lesznek. Így nem lesz szükség arra, hogy megossza a felügyeleti jogot exével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.