Harry és Meghan visszatér az Egyesült Királyságba, de nem találkoznak Vilmosékkal

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo -
II. Erzsébet brit királynő feszültség látogatás Meghan Markle Katalin hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg jövő hónapban látogatnak az Egyesült Királyságba, de úgy tudni, egyáltalán nem tervezik a találkozást Vilmossal és Katalinnal.

A hercegi pár azért tér vissza az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyenek a One Young World 2022 találkozón szeptember 5-én Manchesterben. Ez lesz az első alkalom, hogy hazalátogatnak Erzsébet királynő júniusi platinajubileumi ünnepsége óta, azonban úgy tudni, nem akarnak találkozni Vilmos herceggel és Katalin hercegnével.

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo

Vilmos és Harry herceg azóta nem beszéltek egymással négyszemközt, mióta tavaly nyáron leleplezték Diana hercegnő szobrát.

"Harryék a jótékonysági programjaikra koncentrálnak majd, és nem tervezik, hogy Cambridge-be látogassanak Vilmoshoz és Katalinhoz. Ez az utazás nem erről szól" - mondta egy névtelen informátor a Daily Mailnek.

Harryék és a királyi család közt a viszony akkor mérgesedett el igazán, amikor a hercegi pár lemondott minden címéről és egy Oprah-nak adott interjúban kiteregették a szennyest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.