Piqué nem adja könnyen a gyerekeit: ezekkel a feltételekkel engedi el őket Shakirával

Forrás: AFP/Bryan R. Smith -
válás Shakira Pique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira és Piqué két gyerek és több év együttlét után szakítottak, és nagyon úgy tűnik, hogy a szétválásuk nem lesz zökkenőmentes. 

Shakira és Piqué 11 év és két gyerek után szakítottak, szétválásuknak egyre nagyobb visszhangja van. A focista állítólag megcsalta a nála 10 évvel idősebb énekesnőt, ezért kerül sor a válásra, de Shakirának is megvan ezen kívül a maga baja, ugyanis adócsalás vádja miatt akár 8 év börtön is várhat rá. Ezek mellett Piqué sem könnyíti meg az életét, ugyanis nem akarta elengedni a gyerekeit anyjukkal Miamiba néhány hónapra, de most enyhülni látszik: azonban vannak feltételei - írja a Blikk.

Az egyik kívánsága az, hogy 5 első osztályú repülőjegyet biztosítson neki az énekesnő, hogy bármikor meglátogathassa a gyerekeit, valamint azt szeretné, ha Shakira kifizetné 400 ezer dolláros (160 millió Ft) tartozását.

Piqué csak feltételekkel engedi el gyerekeit Amerikába Forrás: AFP/Bryan R. Smith

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.