Új évaddal jelentkezik a népszerű magyar vetélkedő

Forrás: Alföldy Ákos/Instagram -
Krausz Gábor vetélkedő Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 5-től vadonatúj részekkel érkezik a Séfek séfe 4. évada, melynek háziasszonya Ördög Nóra lesz.

A széria elején a válogatók alatt most is futószalagon érkeznek majd Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz azok az ételek, amelyek készítőiről fogalmuk sincs; kizárólag a kapott fogások alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben.

Forrás: Alföldy Ákos/Instagram

A vetélkedő utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás megfeszített munka vár a legjobbakra, hogy bizonyítsanak. A versenyzők háromfogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, a séfek pedig ekkor már csak szurkolhatnak a tanítványaiknak.

A fődíjról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátás terén. Az este végén pedig kiderül, hogy ki lesz a séfek séfe, aki hazaviheti a tízmillió forintos fődíjat és részt vehet a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzésen a világ egyik leghíresebb séfiskolájában – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.