Becsengettek a királyi családban is: együtt ment iskolába Vilmos és Katalin a gyerekekkel

Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady -
királyi család iskola iskolakezdés Lajos herceg Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit fővárosból vidékre költözött a teljes hercegi család. A döntést azért hozták meg, hogy a gyerekek közelebb legyenek iskolájukhoz, ugyanis szeptember elején II. Erzsébet dédunokáinak is megkezdődött a tanítás. A család ráadásul idén különleges alkalmat ünnepelhetett, mivel a három gyermek most először együtt ment iskolába.

A különleges pillanatot pedig megörökítették, ám mindössze egy újságíró, egy fotós, egy operatőr és a királyi segítő lehetett jelen akkor, amikor a három gyermek megérkezik az iskolához, majd belépnek az épületbe. Györgyöt, Saroltát és Lajost szüleik, Katalin és Vilmos kézenfogva kísérte az Ascot melletti Lambrook magániskolába.

Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

A gyerekek iskoláztatása tetemes költség, lapinformációk szerint évente megközelítőleg 50 ezer fontba, azaz 23 millió forintba kerülhet. Az intézményhez tartozik egy 25 méteres úszómedence, golfpálya, gyümölcsöskert, valamint egy erdős terület is a gyerekek rendelkezésére áll. A Lambrook autóval mindössze kilenc percre van a hercegi pár jelenlegi otthonától, a windsori Adelaide-háztól.

A Sun információi szerint a gyerekek nagyon izgatottak voltak, ugyanis Lajos most kezdi az iskolát, de az intézmény mindhárom gyermek számára új lesz, ugyanis György és Sarolta eddig máshova jártak. A magánsulit egy év keresés után választotta ki a királyi család – olvasható a brit portálon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.