III. Károly találkozott a gyászoló tömeggel a Buckingham-palotánál: egy alattvaló váratlanul megcsókolta

Forrás: AFP/Daniel Leal -
Buckingham-palota gyász III. Károly II. Erzsébet halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A király és felesége, Kamilla a Buckingham-palotához hajtott, ahol elérzékenyülve látták a hatalmas tömeget. "Isten óvja a királyt" kiálltások hallatszottak mindenfelől, az uralkodó pedig rengeteg embert kézfogással köszöntött. Az egyik túlbuzgó alattvaló azonban megszegte a protokollt és puszit nyomott III. Károly arcára.

Nem sokkal három óra előtt landolt III. Károly király gépe Londonban. Az uralkodó ma utazott vissza a fővárosba a skóciai Balmoralból, ahol II. Erzsébet elhunyt.

A király és felesége, Kamilla a Buckingham-palotához hajtott, ahol elérzékenyülve látták a hatalmas tömeget. "Isten óvja a királyt" kiálltások hallatszottak mindenfelől, az uralkodó pedig rengeteg embert kézfogással köszöntött. Az egyik túlbuzgó alattvaló azonban megszegte a protokollt és puszit nyomott III. Károly arcára.Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.