Money or Love - Fogadj a szerelemre! TV2 párkereső sírás Super TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 új párkereső műsorának, a Money or Love-nak az egyik szereplője könnyekben tört ki a kamerák előtt. Ezért sírta el magát Petra.

A TV2 új párkereső műsora, a Money or Love szeptember elején indult. A szereplők exkluzív környezetben próbálják megtalálni a szerelmet, valamint megoldani a feladatokat, hogy a 10 millió forint és a boldogság is az övék lehessen. A párkereső műsorban azonban nemcsak boldog pillanatok vannak, hanem szomorúek is. A versenyzők nemrég egymás leveleit olvasták fel, az egyik szereplő pedig könnyekben tört ki a sorok hatására.

Könnyekben tört ki Petra Forrás: TV2

A névtelen levélben az illető bevallja, nagyon sok problémát okozott gyerekként a szüleinek, a levél olvasója pedig tudott azonosulni a sorokkal, ezért sírt. Petra bevallotta, sokat köszönhet a szüleinek, ezért érintette meg őt a levél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.