Sztárban Sztár leszek! - Pápai Joci elsírta magát, annyira meghatódott

tv2 -
sírás Pápai Joci Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bottka Dominikot a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában ismerhettük meg. A fiú azért szeretné megnyerni a tehetségkutatót, hogy a családjának jobb életet biztosítson.

"Ha megnyerném ezt a műsort, és megkapnám a nyeremény összegét, akkor elsőként a mamámnak hálálnám meg, hogy betöltötte az anyai szerepet az életemben. Szebbtél szebb helyekre vinném! Megmutatnám neki Magyarországot vagy akár az egész világot. Ha ezt a műsort megnyerem, az nem csak az én életemet, hanem az egész családomét meg fogja változtatni" - mondta a műsorban a 17 éves Dominik, akit az édesanyja nyolc évvel ezelőtt elhagyott.

Pápai Jocit könnyekig meghatotta Domi története és a produkciója is. Joci a fiú csodás éneklése után elmondta, ő is tudja, milyen szegénységben élni és jobb életre vágyni, ő is sokat dolgozott, hogy meg tudjon adni mindent a családjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.