Britney Spears azt kívánja édesapjának, hogy ő is menjen keresztül mindazon, amit vele tett

Forrás: AFP/Valerie Macon -
harag hangfelvétel gyámság Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears ismét megszólalt a gyámsága évei alatt történtekről.

A popsztár a Twitteren közölt egy hangfelvételt, amelyen újabb részleteket osztott meg 13 éves gyámságáról. Az elmúlt 13 évet ahhoz hasonlította, mint amikor nyolcéves korában részt vett egy MRI-vizsgálaton, és ugyanazt a bezártságot érezte, mint amit a gyámsága alatt is.

Britney a hangfelvétel végén azt mondta: úgy érezte, mintha az apja meg akarná ölni, és reméli, hogy a pokolban ég majd el. Elmondta, hogy sértően beszéltek vele, minden ok nélkül megbüntették, ő azonban hisz a következményekben, és azt kívánja édesapjának, hogy menjen végig mindazon, amin neki kellett.

"Sok hónap telt el azóta, hogy vége. Az a vágyam, hogy elvigyem apámat egy helyre, elvegyem tőle az autóját, az otthonát, a magánéletét és a hét minden napját, s reggel 8-tól este 6-ig egy helyen tartsam őt. Ahol majd kérdéseket tesznek fel neki, és az emberek tudományos élményként kezelik, figyelik az ételét. Nincs telefon, az ápolónők nézik, ahogy zuhanyozik és öltözködik. Azt akarom, hogy minden ok nélkül menjen keresztül ezeken a dolgokon, és a családja se tudjon neki segíteni" – idézi a Blikk az énekesnőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.