Nem akárki karolta fel a Sztárban Sztár leszek! nehéz sorsú versenyzőjét, Kökény Danit

Nótár Mary Kökény Dani Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas volt a felháborodás a Sztárban Sztár leszek! körül, miután Pápai Joci nem a nehéz sorsú fiút juttatta tovább az élő adásba.

A Sztárban Sztár leszek! válogatóján sokan megismerhették Kökény Dánielt, akiről kiderült, hogy nehéz körülmények között éli az életét. A fiatalt a nagyszülei nevelik, és a nyár folyamán egyszer már el kellett hagyniuk az otthonukat. A története sokakat meghatott, így mindenki megdöbbent, amikor Pápai Joci mégsem őt vitte az élő adásba.

Azonban Nótár Mary felfigyelt a fiatal tehetségre, és gyorsan a segítségére sietett. El is kezdték a közös munkát, és Daninak hamarosan megjelenik az első szóló dala, ami a Talán címet kapta. Az énekesnő mutatott a dalból egy részletet, és azt is megosztotta, hogy hamarosan duettel jelentkeznek.

Dani mindeközben egy szerencsétlen baleset miatt végül bekerült az élő showba, így ezt a lehetőséget is megragadhatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.