A walesi hercegné megint ellopta a show-t: Károly király első állami bankettjén Dianát idézte meg

Forrás: Isaaack/Shutterstock -
Windsor-ház dél-afrikai elnök Diana hercegné Katalin hercegné III. Károly király walesi hercegnő
Fehér ruhában és Diana kedvenc tiarájában jelent meg az állami eseményen, de nem csak a szívek kirélynőjéről emlékezett meg az eseményen. 

A dél-afrikai elnök, Cyril Ramaphosa tegnap kezdődött állami látogatásának része volt az uralkodó első állami bankettje, melyen Vilmos herceg és Katalin hercegné is részt vettek.

Katalin walesi hercegné Forrás: Isaaack/Shutterstock

Katalin az eseményre egy néhai anyósát, Dianát idéző, Jenny Packham ékkövekkel díszített fehér ruhában nyűgözte le az egybegyűlteket, ráadásul a szívek királynőjének kedvenc tiaráját és fülbevalóját viselte, így kísértetiesen hasonlított III. Károly egykori feleségére.

De nemcsak férje édesanyjáról emlékezett meg öltözékével: a II. Erzsébet arcképével díszített brosst is feltűzte ruhájára, illetve a néhai királynő egyik gyöngyös karkötőjét is viselte az eseményen - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.