"Együtt kocsmáztam Vilmos hercegékkel, nagyon jó fejek" - őszinte vallomás egy volt királyi komornyiktól

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure -
Katalin hercegné Vilmos herceg komornyik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilván sokan kíváncsiak arra, hogy a nyilvánosság előtt mindig kifogástalanul viselkedő, makulátlan megjelenésű előkelőségek milyenek akkor, amikor nem vetülnek rájuk az alattvalók fürkésző tekintetei. Grant Harrold volt királyi komornyik, aki hét évig szolgálta – akkor még hercegként – III. Károlyt, ezekről a pillanatokról mesélt a sajtónak.

Harrold elárulta, hogy Katalin és Vilmos kapcsolatuk kezdetén olyanok voltak, mint az átlagos ifjú szerelmespárok. Kate akkoriban még nem volt a királyi család hivatalos tagja, így kicsit lazábban viselkedett vele és a személyzet többi tagjával is.

Vilmos herceg és Katalin hercegné Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

„Együtt kocsmáztunk, egy idő után közös barátaink is lettek – persze megadtam a nekik járó tiszteletet, hiszen tudtam, hogy magas rangú emberek, de egyébként mindegyikükkel nagyon jól kijöttünk. Néha még mindig furcsa első számú trónörökösökként látni Vilmost és Katalint, tekintve, hogy mikor megismertem őket, épp csak végeztek az egyetemen" – részletezte Harrold.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.