Hoppá! Élő adásban keveredett szóváltásba Majka és Kökény Dani egyik rokona

Forrás: TV2 -
Majka Kökény Dani Sztárban sztár leszek! szóváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! legutóbi adása sem telt eseménytelenül. A nehéz sorsú Kökény Dani egyik rokona a nézőtérről szólt oda Majkának az élő adás alatt.

A TV2 műsora ezúttal is bővelkedett izgalmakban. A nézők nemcsak a kedvenceikért izgulhattak, de még egy érdekes közjáték tanúi is lehettek, amikor a fiatal versenyző, Kökény Dani egyik rokona nem bírta visszafogni magát, és beszólt a rappernek.

Majka erős kritikával illette az 50 Cent bőrébe bújó fiatal tehetséget, mire vicces szóváltásba keveredett Kökény Dani egyik rokonával.

Kökény Dani Sztárban Sztár leszek! - 3. évad Forrás: Tv2

A versenyző mamája és rokonai ezúttal is ott voltak a TV2 stúdiójában, és nem tetszett nekik Majka kritikája, aminek egyikük hangot is adott.

"Mindjárt lemegyek!" - kiabálta viccesen az egyik rokon a nézőtérről Majkának.

"Ne tessék engem fenyegetni!" - reagált Majka, aki végül 7 pontot adott Daninak.

A vasárnapi adásban Jósa Tamás és Bari Laci kerültek a veszélyzónába. Sorsukról a nézők dönöttek a 2 perces villámszavazásban. Bari Laci egyszer, Jósa Tamás már kétszer volt korábban a veszélyzónában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.