Harry herceg gyakran igazi bunkó volt, ezért mentek szét az exével - állítja egy új könyv szerzője

Forrás: AFP/Glyn Kirk -
Cressida Bonas szakítás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sussex hercege két éven át folytatott se-veled-se nélküled kapcsolatot Cressida Bonas-szal, miután Harry unokatestvére, Eugenie hercegnő bemutatta őket egymásnak. A fiatalok viszonya azonban attól kezdve sosem volt zökkenőmentes.

Tina Brown, a The Palace Papers című könyv szerzője egyrészt annak tulajdonítja a szakítást, hogy Cressida nem tudott megbarátkozni a gondolattal, hogy egyszer beházasodjon a királyi családba. Másrészt a végén már képtelen volt elviselni a herceg különböző nyilvános kirohanásait, például azt az incidenst, amikor egyik vidéki tartózkodásuk során Harry egy kis pubban eresztette rá dühét egy gyanútlan rajongóra.

Harry herceg és Cressida Bonas Forrás: AFP/Glyn Kirk

A The Palace Papers szerint a szakítás ellenére nincs harag a herceg és Cressida között. A hölgy volt az első, aki arra biztatta Harryt, hogy forduljon pszichoterapeutához, s egy közös barát szerint az előkelőség a különválás után még levélben is megköszönte exének a jó tanácsot – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.