Durva sértés: Meghan Markle-t nárcisztikusnak titulálta egy világhírű lap

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Meghan Markle nárcizmus Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta a sussexi hercegi pár netflixes dokumentumsorozata megjelent, a szerelmesek kapnak hideget-meleget: volt, aki a miniszéria hatására kezdett szimpatizálni velük, ám talán még többen akadtak, akik azóta újfajta gyűlölettel pocskondiázzák őket.

Bár Harryt is rengetegen kritizálták, a legtöbb keresetlen megjegyzést kétségkívül Meghan Markle kapta, akit a Politico egyik újságírója egyenesen Donald Trumphoz és Kanye Westhez hasonlított.

A cikk írója, Joanna Weiss a vezércikkben megjegyzi: míg írásának többi alanyát nem különösebben kedvelte, Meghan és Harry párosa alapvetően szimpatikus volt számára, egészen a Netflix sorozatáig.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Forrás: AFP/Saeed Khan

– magyarázta Weiss, aki hozzátette: Meghan és Harry önimádata jelenleg még kezelhető, ha azonban eléri Trump, Kanye West vagy épp Elon Musk szintjét, akkor veszélyessé válhat – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.