Első közös fotón Gerard Piqué és fiatal barátnője, Clara

fotó Clara Chia Marti Shakira szerelem Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő és focista kedvese tavaly nyáron jelentették be, hogy tizenkét évnyi együttélés és két gyermek után szakítanak. A botrányos szétválás után a focista közösségi oldalán osztotta meg első közös fotóját fiatal szerelmével, Clarával.

Shakira sokáig nem nyilatkozott az ügyben: karácsony előtt azonban elárulta, mitől lett gyanús számára Gerard Piqué. Az énekesnő azután kérte magánnyomozó segítségét, hogy észrevette, olyan étel kezdett hirtelen fogyni a hűtőből, ami nem tartozik párja kedvencei közé. Ez pedig nem volt más, mint a lekvár. A pár végül gyorsan lezongorázta a szakítást, és megegyeztek gyermekeik elhelyezéséről is.

Az énekesnő azonban nem tudta megbocsátani Piqué-nek, hogy megcsalta, és legújabb dalában rendesen odaszól exének. Shakira többek között arról énekel, hogy a focista lecserélte a Ferrariját egy Twingóra, valamint Rolexét egy Casióra, utalva arra, hogy saját magát jobbnak és többre tartja, mint egykori szerelme új partnerét. Piqué-hez is eljutott a dal, és erre reflektálva egy Renault Twingóval érkezett munkába.

Úgy tűnik, hogy a focista komolyan tervez fiatal szerelmével, akivel első közös fotóját közzé is tette az Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.