Harry herceg ma már békülne, de "családot szeretne, nem királyi intézményt"

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool -
békülés királyi család Károly Király család Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg szerint a brit királyi család egyáltalán nem mutat hajlandóságot a békülésre. Kijelentette, hogy szeretné visszakapni az apját és a testvérét, azonban családot szeretne, nem pedig egy királyi intézményt.

A jövő héten jelenik meg Harry herceg "Spare" című könyve, amellyel kapcsolatban a CBS-nek adott interjút. A beszélgetés előzeteséből kiderül, hogy a könyv több fontos témát is érinteni fog Harry és a királyi család életével kapcsolatban.

Harry elárulta, azt szeretné, ha a családja nem gazemberként gondolna rá és feleségére, és elmondása szerint egyáltalán nem kellett volna megtörténnie annak, amin jelenleg átmennek.

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool

"Mindig, amikor privátban próbáltam megbeszélni a családommal a problémáimat, kiszivárogtatások történtek ellenem és a feleségem ellen is" - mondta a herceg, ezzel pedig megerősítette az emberek gyanúját – amit leginkább A korona című sorozatnak köszönhetnek –, hogy szinte esélytelen magánúton bármit is megbeszélni a királyi családban.

"Az elmúlt hat évben mindig azt mondták nekünk, hogy nem adhatnak ki nyilatkozatot, hogy megvédjenek minket. Eljön az a pont, amikor a hallgatás már árulássá válik" - idézi a herceget a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.