Kinizsi Ottó nem akarta, hogy felesége szerepeljen a sorozatában

házasság TV2 Kinizsi Ottó Hazatalálsz sorozat Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deutsch Anita a TV2 Hazatalálsz című napi sorozatában egy doktornőt alakít, pedig férjében, Kinizsi Ottóban a castingok idején fel sem merült, hogy Anita is kapjon szerepet.

Kinizsi Ottó kreatív producereként dolgozott a Hazatalálsz című sorozaton. A castingok idején fel sem merült benne, hogy felesége is szerepeljen a sorozatban, a rendező és producer Illés Gabi azonban máshogy döntött.

"Ottó nem szeretné, hogy bárki azt gondolja, miatta, az ő hatására kapok munkát valahol, ezért igyekszik kerülni ezeket a szituációkat. Illés Gabi, a producer mondta, hogy volna itt egy szerep, ami elég pici volt ahhoz, hogy a férjem is belemenjen

– mondta Anita a Blikknek.

"Négy-öt napot forgattam összesen, és már az első benyomásom is az volt, hogy ez profi munka. Fantasztikus volt a csapat, és sok régi kollégával találkoztam. Büszke vagyok rá, hogy benne voltam"

– mesélte lelkesen a színésznő, aki korában több napi sorozatban is szerepelt már, többek között a Barátok köztben, ahol egymásba szerettek férjével, Ottóval.

"Nagyon szeretünk együtt dolgozni, és olajozottan is tudjuk csinálni. Korábban előfordult, hogy együtt szerepeltünk színdarabban is, de az teljesen más közeg"

– árulta el Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.