III. Károly meghívta Harryt és Meghant a koronázásra - hogy ott lesznek-e, még kétséges

Forrás: Wikimedia Commons/ White House/ Adam Schultz -
Windsor-ház Sussex hercegnéje királyi család Meghan Markle Meghan hercegné koronázás Sussex hercege Harry & Meghan III. Károly király Harry herceg meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly király meghívta Harry herceget és Meghan Markle-t a májusi koronázási ünnepségére, ám mivel a pár egyelőre még duzzog, amiért az uralkodó megfosztotta őket a Frogmore Cottage-tól, egyelőre nem döntötték el, megjelennek-e a ceremónián.

A windsori kastély területén található Frogmore Cottage -t a néhai királynő ajándékozta a sussexi hercegi párnak, a 2018 májusi esküvőjük után. Ám kevesebb mint két évvel később bejelentették, hogy lemondanak a királyi tisztségeikről, és elhagyják az országot.

III. Károly 2022 óta az Egyesült Királyság királya és további 14 nemzetközösségi királyság, többek között Kanada, Ausztrália és Új-Zéland uralkodója, valamint az anglikán egyház feje Forrás: Wikimedia Commons/ White House/ Adam Schultz

II. Károly felajánlotta fiának és menyének, hogy angliai tartózkodásaik idején lakjanak a Buckingem Palota lakosztályában, ahol mostanig András hercegé volt, aki a hírek szerint megkapja bátyjától Frgomore Cottage-t, ahonnan Harrynek és feleségének őszig el kell vinniük a holmijaikat.

A királyi család egyik szóvivője a meghívássak kapcsolatban azt mondta: „Megerősíthetem, hogy a herceg nemrégiben e-mailt kapott Őfelsége hivatalától a koronázással kapcsolatban."

A döntés és a válasz egyelőre várat magára - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.