Kínosnak érezte volna a nyilvános csókot, inkább eltolta magától férjét Meghan Markle

csók Meghan Markle kosármeccs Harry & Meghan nyilvános csók kijelző Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies meccsen jelent meg együtt a sussexi hercegi pár, ahol a csókkamera rájuk irányult, ám Harry és Meghan nem csókolták meg egymást, és ez nem a hercegen múlt. 

Ha III. Károly koronázására nem is együtt mennek, a Lakers meccsére kettesben ült be Harry herceg és felesége, Meghan hercegné, akik VIP jeggyel érkeztek, hogy megnézzék, hogy veri meg a kaliforniai kosárcsapat a Memphis Grizzlies játékosait.

A szervezők frappánsan a sussexi hercegi párra irányították az úgynevezett csókkamerát, és úgy tűnt, Harry hajlik is rá, hogy mindenki előtt megcsókolja a nejét, melyet a közönség minden tagja láthat a kijelzőn, ám Meghan ennél szemérmesebb volt. A hercegné vihogva ugyan, de finoman eltolta magától hites urát, aki "így jártam" arcot vágva lemondott élete párjának nyilvános csókjáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.