Michael Schumacher valódi személyiségéről beszélt a kollégája: "Teljesen más volt"

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
személyiség kolléga James Vowles Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacherről beszélt volt kollégája, James Vowles. Elmondta, hogy teljesen más emer volt, mint amilyennek az emberek hitték.

Michael Schumacher állapotáról nem sokat tudni 2013-as síbalesete óta, de már versenyző korában is megtartotta magának a magánéletét. Egyik volt kollégája szerint a pilóta teljesen más személyiség volt, mint amilyennek a nézők láthatták őt a versenyhétvégéken.

Michael Schumacher más ember volt, mint amilyennek látták őt Forrás: AFP/Pierre Verdy

2010-ben vonult vissza a hétszeres bajnok és segített elindítani az új Mercedes-csapatot, amelyen többek között James Vowles is dolgozott, aki jelenleg a Williams csapatfőnöke. Ó elmondta, milyen volt a közös munka Schumacherrel. "Dolgoztam együtt Michaellel. Hihetetlen egyéniség volt, rendkívüli aurával és jelenléttel. Teljesen más volt, mint amilyennek kívülről láthatták. Az a személy volt, aki segített nekünk, hogy a csapat előre haladjon, és nagyon közel hozta egymáshoz az embereket. Tudta mindenkinek a születésnapját, virágot küldött a leendő partnereknek, gondoskodott az egyénekről" - idézi szavait a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.