Michael Schumacher valódi személyiségéről beszélt a kollégája: "Teljesen más volt"

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
személyiség kolléga James Vowles Michael Schumacher
Michael Schumacherről beszélt volt kollégája, James Vowles. Elmondta, hogy teljesen más emer volt, mint amilyennek az emberek hitték.

Michael Schumacher állapotáról nem sokat tudni 2013-as síbalesete óta, de már versenyző korában is megtartotta magának a magánéletét. Egyik volt kollégája szerint a pilóta teljesen más személyiség volt, mint amilyennek a nézők láthatták őt a versenyhétvégéken.

Michael Schumacher más ember volt, mint amilyennek látták őt Forrás: AFP/Pierre Verdy

2010-ben vonult vissza a hétszeres bajnok és segített elindítani az új Mercedes-csapatot, amelyen többek között James Vowles is dolgozott, aki jelenleg a Williams csapatfőnöke. Ó elmondta, milyen volt a közös munka Schumacherrel. "Dolgoztam együtt Michaellel. Hihetetlen egyéniség volt, rendkívüli aurával és jelenléttel. Teljesen más volt, mint amilyennek kívülről láthatták. Az a személy volt, aki segített nekünk, hogy a csapat előre haladjon, és nagyon közel hozta egymáshoz az embereket. Tudta mindenkinek a születésnapját, virágot küldött a leendő partnereknek, gondoskodott az egyénekről" - idézi szavait a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.