Csúnya bukta: Harry herceg könyvét kukába dobálják az olvasók

Forrás: MTI/EPA/Andy Rain -
kuka memoár Harry herceg Tartalék
A királyi családból való kilépése óta Harry herceg szinte minden nap szerepel a lapok címoldalán. Most éppen arról ír az egyik angol portál, hogy a Tartalék című memoár egyáltalán nem jön be az olvasóknak.

Harry herceg könyvét szinte elkapkodták a boltokból a megjelenés után. Emberek milliói akarták tudni, mi zajlik a királyi családban. Ez nem is csoda, már a beharangozók hatalmas visszhangot keltettek; a herceg az apját, III. Károly királyt és a testvérét is eláztatta. Az eladások alapján a Tartalék hamar a sikerlisták élére került minden országban.

Ahogy azonban Harry pénztárcája duzzadt, úgy csökkent a barátainak és a rajongóinak száma. Több szakértő és családhoz közeli személy is elítélte azt, hogy Harry ilyen mértékben kiteregette a szennyest. És ha ez nem lenne elég, a 38 éves hercegnek most újabb kudarccal kell szembenéznie: a The Sun brit lap arról ír, hogy a Tartalékot egyszerűen kukába dobják az olvasók.

Harry herceg könyvéd kidobálják az olvasók Forrás: MTI/EPA/Andy Rain


A lap az On the Beach utazásszervező portál közleményére hivatkozva azt állítja, hogy Spanyolországban, Görögországban és Törökországban a nyaralók több mint száz példányban szabadultak meg Harry könyvétől. Egyszerűen otthagyták a szállodai szobákban, vagy kidobták.

"Soha nem láttunk még ilyet! A legnépszerűbb üdülőhelyeinken a talált tárgyak osztálya tele van a Tartalék példányaival. Először mindannyian azt hittük, hogy ez egy vicces egybeesés, az elmúlt hónapokban azonban a helyzet tovább romlott, és egyre több szálloda tett jelentést az eldobott könyvekről" - mondta a portál képviselője. Hozzátette, ezeket a példányokat most online felületeken ajándékozzák el.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.