Súlyos vádak: Britney Spears rendszeresen bántalmazta férjét - Asghari rettegett

Forrás: Instagram/Forever Diamonds -
vád Sam Asghari harapásnyom Britney Spears bántalmazás
Ahogy néhány nappal ezelőtt megírtuk, válik Britney Spears és Sam Asghari. A pletykákat a férj erősítette meg a közösségi oldalán, azt írta, nem kérheti a magánéletük tiszteletben tartását, de szeretné, ha a média munkatársai és a rajongók megértenék döntésüket. Az egykori személyi edző, aki 2023. július 28-án egy nagy veszekedés után adta be a válókeresetet, most azt állítja, Britney rendszeresen bántalmazta őt. 

A Mirror információi szerint Sam Asghari azzal zsarolta meg feleségét, hogy kínos információkat szivárogtat ki, ha az nem fizet neki. Nos, úgy tűnik, ez megtörtént, ugyanis szárnyra kapott a hír, Britney ütötte-verte Samet, aki sosem ütött vissza.

Britney Spears és Sam Asghari 14 hónapja házasodtak össze. Forrás: Instagram/Forever Diamonds

Volt, hogy az alvó férjét verte meg, úgy, hogy annak hatalmas monoklija lett, de állítólag előfordult az is, hogy Asghari testén harapásnyomok éktelenkedtek.

TMZ arról ír, Samet nyugtalanította, hogy Britney a kések megszállottja. A lap informátorai szerint Britney félt, hogy valaki rátámad, ezért az egész házában, beleértve a hálószobát is késeket rejteget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.