Eszenyi Enikő kék hajjal, bomba formában tér vissza a képernyőre - Videó

TV2 Dancing with the Stars Eszenyi Enikő visszatérés
Hamarosan negyedik évadával tér vissza a TV2 képernyőjére a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. Mostanra az is kiderült, kik lesznek a sikeres műsor szereplői, a gárdában Eszenyi Enikő is feltűnt. A színésznő hosszú idő után tér vissza a képernyőre.

Eszenyi Enikő már gyerekkorában balett-táncos szeretett volna lenni, és a tánc azóta is fontos szerepet tölt be az életében. Azt mondja, a Dancing with the Starsban való szereplésével elsősorban a korosztályát szeretné motiválni.

"Talán ebben a csapatban nekem a legnagyobb kihívás, mert ebben az életkorban abban a tempóban, és úgy táncolni, hogy az jó legyen, nem lesz könnyű. Ez óriási kihívás. Úgy érzem, hogy mind mentálisan nagyon jó lesz, mind fizikálisan, hiszen a test, a lélek és a szellem jó harmóniában lesz, és fel tudok készülni a következő tíz évre" - mondta a TV2 kameráinak Eszenyi Enikő. Hozzátette, úgy gondolja, hogy nála idősebb versenyző nem szerepelt még a táncos műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.