Katalin hercegné elárulta ki a legnagyobb csokoládéfaló a családjában

Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images -
csokoládé katalin hercegné Vilmos herceg György herceg édesség
Ahogy általában minden gyerek, úgy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is odavan az édességért. Katalin azonban most elárulta, ki a legnagyobb csokoládéfaló a családban. 

Még a pandémia idején, húsvét tájékán látogatott el Katalin és Vilmos herceg a lancashire-i Burnley-i Casterton Primary Academybe. Édességet ők is vittek és kaptak is ajándékba, ám arra, hogy ki szereti náluk a legjobban a csokoládét, akkor derült fény, amikor a tanárok kellemes húsvéti ünnepeket kívántak nekik és megjegyezték, biztosan van otthon bőven csokijuk.

Katalin hercegné elárulta, Vilmos a család fő csokifalója Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Graham Tinsley MBE, a Welsh Culinary Team korábbi menedzserétől azonban tudni lehet, a herceg nem édesapjától örökölte a csoki iránti rajongását. Tinsley korábban a Hello!-nak elmondta, Károly három dolgot nem szeret, ezek pedig a csokoládé, a kávé és a fokhagyma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.