Széchenyi István leszármazottja tűnt fel a TV2 műsorában: így éli mindennapjait Lili

Széchenyi Lili leszármazott TV2 Sztárban Sztár leszek! Széchenyi István
A legnagyobb magyar ükunokája, Széchenyi Lili jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, a Sztárban sztár leszek! válogatóján tűnt fel.

Széchenyi Lili mindössze 19 éves, de úgy énekel és olyan érett a hangja, mintha harminc éves volna - írja a Borsonline. Évek óta jár énektanárhoz, de tehetségkutatóba eddig még nem jelentkezett. Most határozta el, hogy megmutatja a világnak, mit is tud.

„Már gyermekkoromban elmondták a szüleim, hogy Széchenyi István egyeneságú leszármazottja vagyok. Nyilván akkor még nem nagyon tudtam mit kezdeni ezzel az információval, de ahogy teltek az évek és idősödtem, kezdtem megérteni mit is jelent ez. A hétköznapijaimat azonban nem ez határozta meg. Az édesapám Németországban nőtt föl, ő sem érzékelte fiatal korában ennek a súlyát, hétköznapi életet élt. Én is csak most, 19 évesen kezdem érteni, hogy ki is volt az ükapám, hogy a tetteivel milyen örökséget hagyott az országunkra és ezzel együtt természetesen ránk, a rokonaira is" - mondta Lili, aki úgy gondolja, ezzel a névvel nem élhet haszontalan életet.

Széchenyi Lili nem él luxuskörülmények között Forrás: TV2

Sokan azt hiszik, hogy a grófok leszármazottjai is kastélyokban élnek, ám Lili elmondta, ez egyáltalán nincs így.

„Nem lakom kastélyban. Nem panaszkodom, de átlag életkörülmények között élünk. Vidéken egy parasztházban a szüleimmel. 13 éve költöztünk ide, van kiskertünk, és ennyi. Semmi fényűzés, semmi luxus. Sőt... Az ükapámtól a legnagyobb bánatomra semmilyen ereklyém sincs. Sem egy szobor, vagy egy festmény, egy pénzérme, amit a kezével megérintett. Ezt azért sajnálom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.