Rasszizmussal vádolja a brit királyi család két tagját Meghan Markle

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville -
királyi család Meghan Markle Omid Scobie rasszizmus Archie
Meghan Markle a brit királyi család két tagját azzal vádolta meg, hogy egykor aggodalmukat fejezték ki Archie bőrszíne miatt – derül ki Omid Scobie új, a jövő héten megjelenő Endgame című új kötetéből. Markle egyébként a témát már akkor is érintette, amikor férjével, Harry herceggel interjút adtak Oprah Winfreynek. 

Ezzel az információval némiképpen szembemegy az, hogy januárban, amikor Harry herceg a Spare című könyvét reklámozta, tagadta, hogy a rasszizmussal vádolta volna meg a királyi családot.

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val. Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

A kötetből kiderül az is, hogy a Paris Match francia magazin arról írt, hogy a királyi családban úgy vélekednek, hogy Harryben nem lehet bízni és mindenki csak nagyon óvatosan kommunikáljon vele – írja a The Sun. A lap egy, a királyhoz közel álló forrás nyomán arról is beszámolt, hogy Károly nagyon elővigyázatos volt fiával, amikor az három héttel a könyv megjelenése után felhívta, hogy átadja jókívánságait.

Az előzetesek szerint az Endgame-ben Markle azt is kifejti, nem hajlandó visszatérni a királyi családba, hogy ott marionettbábuként rángathassák és ezért nem vett részt Károly megkoronázásán sem. Mindeközben időnként felröppennek a hírek, amelyek szerint Harry megbánta, hogy otthagyták a palotát.

Károly lett a 40. uralkodó, akit a londoni központi templomban koronáznak meg I. Vilmos király 1066-os koronázása óta Forrás: AFP/Richard Pohle

Ha minden igaz, azt azonban hiába várjuk, hogy Scobie a könyvében megnevezze, melyik két családtagról van szó. A DailyMail információi szerint tart a bosszútól, azt azonban hangsúlyozta, hogy senki se az előzetesen megjelenő cikkekből tájékozódjon. Akit érdekel a téma, olvassa el a teljes könyvet.

A sajtóban megjelenő cikkekben pedig arról olvasni, hogy a kedden megjelenő Endgame újra felszakítja azokat a régi sebeket, amelyek a Megxit után kezdtek már begyógyulni. Károlyt népszerűtlennek, Vilmost hataloméhesnek tartják majd, és az lesz az olvasók véleménye, hogy Harryt a saját családja árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.