Harry herceg megbánja, hogy kilépett a királyi családból: "Sokkal keményebb, mint azt valaha képzelte"

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim -
királyi család Harry Meghan Markle nehézség
Miközben Harry herceg próbálja megteremteni új életét azok után, hogy kilépett a királyi családból, egy szakértő szerint minden kétséget kizáróan megbánja majd ezt a döntését. 

Harry herceg és Meghan Markle fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy felépítsék új médiabirodalmukat, de eddig egyetlen próbálkozásuk sem vezetett sikerre. Ezek alapján egy PR-szakértő úgy gondolja, Harry meg fogja bánni, hogy kilépett a királyi családból. „Vitathatatlan előnyei vannak annak, ha valaki egy ilyen előkelő család tagja lehet" - mondta a szakértő, hozzátéve, hogy ezeket eddig a herceg természetesnek vehette.

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim

Kieran Elsby kifejtette, hogy Harrynek valószínűleg hiányzik az a platform és befolyás, ami a királyi család tagjainak jár, mivel ezek korábban megkönnyítették céljai „nagyobb léptékű" elérését. A királyi szakértők észrevették, hogy

a kilépésről szóló döntése óta egyre nehezebben alkalmazkodik ahhoz, hogy nem részesül királyi bánásmódban.

Azóta, hogy megszakította a kapcsolatot, olyan kihívásokkal került szembe, amikre nem számított.

A szakértő kifejtette, hogy a közelmúltbeli közeledési próbálkozások Harry herceg és Károly király között, "áthidalhatják azt az érzelmi szakadékot", ami kialakult a családon belül, miután Harry herceg kilpett. A szakértő elárulta, ugyan csak találgatni lehet arról, milyen érzések kavarognak Harryben az biztos, hogy a királyi család tagjaként eltöltött idő kitörölhetetlen nyomot hagyott benne. „Bizonyára megbánja majd, hogy elhagyta a családot, mert látja, hogy így sokkal nehezebb lett az élete."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.