Amputálták Britney Spears édesapjának lábát: fertőzéssel szállították kórházba

Jamie Spears végtag amputáció Britney Spears
Britney Spears édesapját, Jamie Spearst kórházba szállították, miután súlyos fertőzést kapott. Egyes források azt állítják, hogy amputálni kellett a lábát.

A 71 éves férfi még októberben került kórházba, miután rosszul lett egy súlyos fertőzés miatt. Akkor egy forrás elárulta, hogy műtétre volt szüksége, és heteket kellett eltöltenie egy speciális osztályon.

Britney Spears édesapja, Jamie Spears elhagyja a Los Angeles -i Megyei Bíróság épületét Forrás: AFP/Valerie Macon

A TMZ most azt írja, hogy a betegség Jamie Spears egyik lábát támadta meg. Ötször próbálták meg operációval megmenteni a végtagot, de nem sikerült, az egyetlen megoldás az amputáció maradt. A lap úgy tudja, a férfi nincs jól.

Britney Spears 2008-ban az apja gondnoksága alá került, ami azt jelentette, hogy az énekenső életének minden mozzanatáról a férfi döntött. Közelmúltban vívott harca a szabadságáért nagy sajtóvisszhangot kapott, 2021 novemberében kapta vissza Britney a szabadságát. Sajtóértesülések szerint az énekesnő megbocsátott az apjának, állítólag még pénzzel is kisegítette az utóbbi időben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.