Harry herceg és Meghan Markle legrosszabb rémálma vált valóra

Forrás: Getty Images -
békülés Meghan Markle Omid Scobie könyv Harry herceg
Úgy tűnt a hercegi pár végre közelebb kerül Károly királyhoz, ám Omid Scobie könyve megint eltaszíthatja őket egymástól.

Omid Scobie könyve nem is jöhetett volna rosszabbkor Harry herceg és Meghan Markle számára, hiszen a pár igyekezett szorosabb kapcsolatot kiépíteni Károly királlyal. Korábbi sajtóértesülések szerint a pár már közel állt ahhoz, hogy idén karácsonyra meghívják őket Sandringhambe. De Omid Scobie Endgame című, mindent leleplező könyve minden tönkretehet.

A könyvben súlyos vádak sora érte a királyi család több tagját. Scobie Vilmos hercegről azt írta, hogy megpróbálta háttérbe szorítani saját apját, Katalin hercegnét "részmunkaidőben dolgozó királyi családtagnak" nevezte, és az író szerint ridegen viselkedett Meghan Markle-lel.

Meghan Markle és Katalin hercegné együtt jelentek meg Wimbledonban - Nem tűnik ridegnek a kapcsolatuk Forrás: AFP/Ben Curtis

A könyv megjelenése nem tett jót az amúgy sem fényes apa-fia kapcsolatnak, szakértők szerint nem is jöhetett volna rosszabbkor Harry számára, aki azt tervezte, hogy békét köt a családjával.
Duncan Larcombe királyi szakértő szerint a könyv tönkretette a békekötés esélyét.

"Ez visszarepítette őket a kiindulóponthoz" - mondta. „Nyomás nehezedik Harryre, hogy álljon ki, és határolódjon el a könyvtől, és ezen valószínűleg komolyan ez is gondolkodik, mert békét akart kötni a királyi családdal. Azt hiszem a legrosszabb rémálma vált most valóra."

Scobie ragaszkodik ahhoz, hogy nem Harry és Meghan szolgáltatott információt a könyvhöz, bár Larcombe úgy véli, a gyanakvás ezután mindig követni fogja Meghant és férjét. A hercegné korábban tagadta, hogy köze lenne Scobie első könyvéhez, de később kiderült, elfelejtette azt, hogy felhatalmazta az egyik segédjét, hogy információkat adjon át az újságírónak és a könyv társszerzőjének, Carolyn Durandnak.

Harry és Meghan békekötésre készültek Forrás: Getty Images

„Nem hiszem, hogy hisznek neki. Véleményem szerint mindig arra fognak következtetni az emberek, hogy volt szerepe néhány információ néhány információ átadásában. A palotában is joggal merül fel a gyanú, hogy ez Meghan keze nyomát viseli. Van benne néhány meghökkentő állítás" - mondta a szakértő az Expressnek.

Mindezek ellenére Duncan Larcombe úgy gondolja, még nincs minden veszve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.