Rasszizmusvádak tehetik végképp tönkre III. Károly és Harry kapcsolatát: már senki nem tudja, mi az igazság

Forrás: AFP/Jane Barlow -
III Károly Meghan Markle Omid Scobie rasszizmus vádja Harry herceg
Aki követi a brit királyi családdal történő eseményeket, egészen biztos volt benne, Omid Scobie vadonatúj, Endgame című könyve botrányokkal jár majd. Így is lett: a holland verziót visszahívták, de későn, már az egész világ tudja, hogy ki volt az a két családtag, akit állítólag rasszizmusal vádolt meg Meghan Markle. 

Bár a könyv szerzője azt állította, nem nevezi meg a két személyt, akik Archie bőrszínét firtatták, a holland fordításba „véletlenül" mégis belekerült, a Piers Morgan Uncensored szerdai epizódjában pedig a brit műsorvezető felfedte a két királyi családtag nevét.

A műsorból kiderült, hogy hogy III. Károly királyról és Katalin hercegnőről lehet szó, ami pedig egyikükre se vet túl jó fényt.

Károly király imidzsének biztosan nem tettek jót a rasszistavádak. Forrás: AFP/Jane Barlow

A jólértesültek pedig már tudni vélik, hogy Károly és fia, Harry már megromlott kapcsolatának ez biztosan a végét jelenti.

A drámainak nevezett események kapcsán több királyi szakértő is arra biztatja Meghant és Harryt, hogy határolódjanak el Omidtól és nemrég megjelent könyvétől, amelyet az író királyi család elleni haragjának minősítettek. A királyi írót korábban Meghan „szócsövének" titulálták, és el is ismerte, hogy vannak közös barátaik Sussex hercegnéjével.

Jólértesültek szerint Meghan Markle biztosan nem akarta, hogy Károly és Katalin neve nyilvánosságra kerüljön az üggyel kapcsolatban Forrás: Getty Images/2017 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A The Daily Telegraph arról számolt be, hogy beszélt a Meghanhoz közel álló források szerint a hercegné soha nem akarta, hogy a két név nyilvánosságra kerüljön, ők azt állítják, kizárt, hogy kiszivárogtatta volna a neveket Scobie-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.