Harcsa Veronika várandós: az énekesnő megmutatta gömbölyödő pocakját

Harcsa Veronika
harcsveronika.hu/Fotó:Glódi Balázs -
család kisbaba várandós Harcsa Veronika terhes
Harcsa Veronika Instagram-oldalán jelentette be rajongóinak, hogy kisbabát vár. Az énekesnő ezért idén csak Magyarországon fog fellépni.

Harcsa Veronika kisbabát vár, erről Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongóit. "Megtörténik" - írta a képhez, amin gömbölyödő pocakját láthatjuk. Az énekesnő azt is közölte, hogy júniusra várják gyereküket, ezért idén csak Magyarországon fog fellépni. 2025-től azonban folytatódik majd a nemzetközi turnéja. 

A Művészetek Völgyén azoban nem találkozhatnak a rajongók az énekesnővel. "Ezúttal nem leszek ott, de a színpadomon lélegzetelállító programok sokasága lesz látható" - írta még Veronika. 

Mivel az énekesnő szinte soha nem beszél a magánéletéről csak annyit tudhatunk, hogy férjével 2016-ban házasodtak össze - írja az Origo.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.