Michael Schumacher barátja elárulta, milyen szívszorító módon kommunikál a Forma-1-es legenda

síbaleset kommunikáció Michael Schumacher
A Forma-1-es legenda, Michael Schumacher több mint 10 évvel ezelőtt szenvedett síbalesetet, azóta féltve óvják a nyilvánosság elől, miközben családja mindent megtesz annak érdekében, hogy megkönnyítsék a pilóta mindennapjait.

Michael Schumacher családja csak a hozzájuk legközelebb álló emberekkel osztják meg az egykori pilóta állapotáról szóló információkat, a nyilvánosság a tragikus baleset óta szinte semmit nem tud.

A Ferrari korábbi főnöke, az FIA jelenlegi elnöke, Jean Todt a 2020 szeptemberében megrendezésre kerülő Toszkánai Nagydíj előestéjén úgy nyilatkozott:

„Múlt héten láttam Michaelt. Küzd."

Michael Schumacher barátja elárulta, milyen szívszorító módon kommunikál a Forma-1-es legenda Forrás: Origo

Még abban a hónapban jelentették, hogy Schumacher több időt tölt Mallorcán. Elisabetta Gregoraci, a korábbi F1-es csapatfőnök, Flavio Briarote volt felesége a spanyol sajtóban így nyilatkozott:

„Michael nem beszél, a szemével kommunikál. Minödsszesen csak három ember látogathatja meg."

Információk szerint az egykori pilóta és felesége jelenleg Spanyolországban élnek - írja a Mirror.

A legendás Formula 1-es pilóta és hétszeres világbajnok, Michael Schumacher 10 évvel ezelőtt, 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet Meribelben, mely során feje súlyosan sérült. Ezt követően többször műtötték és egy időre mesterséges kómába helyezték. A baleset óta a családján kívül senki nem tudja pontosan, mi van vele, állapotáról csak ritkán és szűkszavúan nyilatkoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.