Gólyahír: első gyermekével várandós Lionel Richie lánya, Sofia Ritchi

Sofia Richie
CraSH/imageSPACE/MediaPunch/Sofia Richie Grainge attends the 2023 Baby2Baby Gala Presented By Paul Mitchell at Pacific Design Center on November 11, 2023 in West Hollywood, California. Photo: CraSH/imageSPACE/MediaPunch - CraSH/imageSPACE/MediaPunch
Sofia Richie Elliot Grainge gólyahír kislány várandós
Sofia Richie és férje, Elliot Grainge tavaly áprilisban házasodtak össze, a minap pedig kiderült, hogy első gyermeküket várják.

Sofia Richie és kedvese, a brit zenei vezető Elliot Grainge tavaly áprilisban Franciaországban fogadott egymásnak örök hűséget.  A 25 éves modell a minap pedig bejelentette, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt.  Már a baba nemét is tudják: kislánnyal bővül a családjuk.

Mindketten azt hittük, fiú, szóval ez igazi sokk volt. Az az álmom, hogy legyen egy lányom, és Elliot is nagyon izgatott miatta. Szerintem a fiúkra jellemző, hogy fiút akarnak, de sok lánytestvére van. Igazán édes pillanat volt, ő nagyon érzékeny

 - mesélte a Vogue-nak a kismama, aki sejtelmesen elárulta, hogy már a vége felé jár a terhességének, ahogy ő fogalmazott, a szülés "benne van a levegőben".

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.