Harry herceg retteg, hogy édesanyja után édesapját is elveszítheti

Diana hercegné, Károly herceg, Harry, Vilmos
AFP/Johnny Eggitt -
elveszett kisfiú Diana hercegné Vilmos herceg Károly király Harry herceg
A szakértő szerint Harry herceg legbelül egy elveszett kisfiú, aki a mai napig nem heverte ki édesanyja halálát

Bár Harry tudja, hogy soha nem engedik meg neki azt, hogy a királyi család tagjaként részmunkaidőben visszatérjen a Palotába, mégis felvetette, hogy most, édesapja, III. Károly betegsége miatt fél évet az Egyesült Királyságban, fél évet pedig Amerikában töltene. Ezt azonban sem testvére Vilmos herceg, sem felesége, Meghan Markle nem támogatja

Tom Quinn királyi szakértő szerint a herceget sokkolták a III. Károly állapotáról szóló hírek, és most bizonyítani szeretné, hogy lehet rá számítani - írja a Mirror nyomán a Bors

Harry 12 éves korában elvesztette az édesanyját, és most Károly betegségét követően attól fél, apját is elveszíti

 - tette hozzá Quinn, aki úgy véli, interjúi és az önéletrajzi könyvében írtak ellenére Harry legbelül csak egy elveszett kisfiú.

A szakértő arról is beszélt, hogy ha még valami csoda folytán Harry herceget esetleg vissza is fogadná a monarchia, Meghannel biztos nem tennék ugyanezt, így körülbelül semmi esélye annak, hogy a sussexi pár visszaköltözzön. 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.