III. Károly rákdiagnózisa felnyitotta Harry herceg szemét: békülne

Harry herceg
AFP -
bűnbánat Meghan Markle brit királyi család III. Károly Harry herceg
Édesapja súlyos betegsége rádöbbentette Harry herceget, hogy az utóbbi időben mekkora kárt tett a királyi családnak. Bennfentesek szerint szeretné helyreállítani a jó viszonyt.

Amikor kiderült, hogy Károly királyt rákkal diagnosztizálták, Harry azonnal repülőre ült és apjához sietett. Lapinformációk szerint fogadtatása ambivalens volt, Vilmos pedig látni sem akarta öccsét, így nem találkoztak.  Bár Meghan Markle továbbra is távol maradna Angliától és a királyi családtól, Harry herceg azonban sajnálja, hogy így alakultak a dolgok és közeledne. 

Számára nincs B-terv, az egyetlen lehetőség az, ha a családjával együtt állítják helyre a viszonyt. Végre felfogta, milyen nehéz lesz helyrehoznia azt a kárt, amelyet az évek során a családjának okozott

 - idézi a Mirrort a Bors

Brit királyi család
Meghan nem térne vissza Angliába, de Harry herceg szeretne kibékülni a családjával  Forrás: AFP

A bennfentesek szerint a sussexi herceg szeretne több időt tölteni családjával, és úgy tervezi, a gyerekeit is magával vinné, hogy találkozhassanak a nagyszüleikkel és unokatestvéreikkel. 

Néhány nappal ezelőtt arról lehetett olvasni, hogy az uralkodó betegsége miatt Harry ideiglenesen ismét a királyi család dolgozó tagja lenne.  

Sok a munka, sok a feladat, és most különösen fontos a nép számára, hogy a család egységet mutasson. Éppen ezért elképzelhető, hogy Harry ideiglenesen hazautazik és újra a Palotának dolgozik átmenetileg. Ekkor azonban nehéz döntést kell majd meghoznia, mert Meghan nem mehet vele. Miután rasszistának kiáltotta ki Károly királyt és Katalin hercegnét, a Palotában ő már nem szívesen látott vendég

 - nyilatkozta a Sunnak egy, a családhoz közelálló személy. 
 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.