Nem tudok élni nélküled: avagy két fiatal tomboló szerelme a színpadon

APOSTOL-MUSICAL
Ferencz Péter - Ferencz Péter
musical Apostol együttes zene színház szerelem
A „Lévi Story!” elsöprő sikere után a Pesti Broadway Alapítvány újabb produkcióját ezúttal Somogyi Szilárd, Nádasdy díjas rendező állítja színpadra remek szereposztásban.

Az Apostol együttes sikere ma is töretlen olyannyira, hogy irigylésre méltó módon még mindig nagy létszámú rajongótáborral dicsekedhet, továbbá a zenekar legismertebb slágerei egy ízig-vérig mai musical keretében újra felcsendülhetnek február 13-án a RaM -ArT Színház színpadán.

APOSTOL-MUSICAL
Az APOSTOL-MUSICAL avagy Nem tudok élni nélküled története a mában játszódik.
Forrás: RaM-ArT, Fotó: Ferencz Péter

Miközben Szabó P. Szilveszter és Siménfalvy Ágota korosztályuk „befutott” művészei, a fiatalokat abszolút sztárjelöltek képviselik: a Madách Színházban és a Sztárban sztár leszek produkcióban már nagy sikert aratott Szaszák Zsolt, Gábor Markó, Haraszti Elli, Becz Betti és Pacskó Dorka. Mellettük feltűnik majd az Aréna Rómeó és Júlia előadásában nagy kiugrásra számítható, a Mozart! musicalben már bizonyított Braga Nikita.

Ne felejts el soha szeretni, Élvezd az életet, Kislány vigyázz, Ne bántsd a Tangót, Okosabban kéne élni, Eladó kiadó most a szívem és persze a Nem tudok élni nélküled…

Az Apostol együttes dalain nem fog az idő, így a darab története is a mában játszódik, miszerint két fiatal tomboló szerelemre gyullad, egy sok éves kapcsolat újraéled, és olyan üzleti vállalkozás sikere vagy csődje a tét, ahol kísért a múlt - de kérdés, hogy győz-e a jelen?

Félreértéseken, vicces helyzeteken, sok- sok nevetésen át száguld a történet két országban, két fővárosban, Londonban és Budapesten.

A hol drámai hangvételű, hol szórakoztató dallamok jól kiegészítik egymást, miközben a csodálatos slágercsokor egyszerre csábít fiatalt és időst, hogy átélhesse a „ma” romantikáját és a „tegnap” nosztalgiáját!

APOSTOL-MUSICAL avagy Nem tudok élni nélküled, Helyszín: RaM -ArT Színház, Időpont: 2024. február 13. 19.00
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.