Kiderült, ki Vitray Tamás új felesége: nem az, akire először mindenki gondolt

VITRAY Tamás
MTI/MTVA - Czimbal Gyula
házasság szerelem Vitray Tamás kapcsolat
Viray Tamás mindenki meglepetésére bejelentette, hogy 91 évesen ismét megházasodott. A Kossuth-díjas műsorezető új felesége azonban nem az a hölgy, akivel a harmadik válása után kapcsolatba került. Új szerelem lángolt fel.

Viray Tamás szerelmi élete nem volt terítéken egészen addig, amíg 2019-ben ki nem derült, hogy 32 év házasság után elvált harmadik feleségétől, Kállay Boritól. Az egykori műsorvezető azonban nem szeretett volna egyedül maradni, nem sokkal később elimserte: vágyik egy társra. "Nem köntörfalazok: vágyom egy társra. Az viszont kérdés, amit várok egy társtól, az tud-e még teljesülni. Vagy hogy én tudom-e teljesíteni, amire a másik vágyik. 89 év sok, 

nem tudok túl sok mindent garantálni, egy ezüstlakodalmat például már biztosan nem"

  - nyilatkozta akkor. Szerencsére az élet megajándékozta őt egy újabb szerelemmel, ám a hölgyről nem sokat lehetett tudni, mindössze annyit, hogy a legtöbb idejét Svájcban tölti, vagyis távkapcsolatban élnek.

Amikor pedig Vitray Tamás bejelentette, hogy negyedszer is megházasodott, mindenki azt feltételezte, hogy ez a bizonyos svájci hölgy a szerencsés, azonban azóta kiderült, hogy bizony nem őt vette el az egykori tévés, ugyanis az új feleség Vitray Tamás szomszédja, Ivens Éva operaénekesnő, aki már egy ideje nincs a a színpadon, de a szakmával sosem szakított. A kapcsolatot a Kossuth-díjas műsorvezető kezdeményezte. Közös munkába kezdtek, az együtt töltött idő alatt pedig szerelem szövődött köztük - írja a Ripost. Íme, egy 1998-as felvétel az operaénekesnőről.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.