Adam Sandler lányait komolyan érdekli a színészet: ezt tanácsolta nekik az édesapjuk

adam sandler és felesége
Shutterstock - Jaguar PS
Adam Sandler lányai színészet apa
Adam Sandler két kamaszlányát, Sadie-t és Sunny-t komolyan foglalkoztatja a színészet, nagyon szeretnének apjuk nyomdokaiba lépni. A büszke édesapa azonban azt tanácsolta a lányoknak, ha erre a pályára vágynak, akkor Carey Mulligan munkáját figyeljék.

 

Adam Sandler legújabb filmje a mai napon debütál a Netflixen. Az űrhajós című mozi kapcsán nemcsak a forgatásról, hanem két kamaszlányáról is mesélt. Sadie és Sunny nagyon komolyan érdeklődnek a színészi pálya iránt. A színész több filmjében is szerepeltek már a lányok és nagy vágyuk, hogy hasonló karriert építsenek fel, mint édesapjuk.

Sandler elmondta, hogy a lányainak azt tanácsolta, ha igazán jó példát akarnak maguk előtt látni, akkor filmbéli kolléganője, Carey Mulligan munkáját kísérjék figyelemmel. 

Adam Sandler
Forrás: Shutterstock

A gyerekeink színészek akarnak lenni. Azt mondtuk nekik, hát akkor figyeljétek Careyt. Én imádom őt. Olyasmiket csinál filmekben, amiket én semmiképpen sem tudnék. Kizárt. Csak nézem őt és azt mondom, nos, ez a színészet következő szintje. Csak próbáltam biztosra menni, hogy ne legyek az útjában. Ő elképesztő, annyira igazi, és olyan könnyedén megy neki

 - mondta Sandler a People magazinnak, majd hozzátette, hogy még ő is megkönnyezte azt a jelenetet, amikor Mulligan karaktere elbúcsúzik az ő filmbéli karakterétől.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.