"Ha meg akarjátok könnyíteni az életünket..." - Tilla segítséget kér a nézőktől

Till Attila
Major Kata -
Ázsia Expressz Stohl András Till Attila
Tilla versenyzőként vesz részt az Ázsia Expressz következő részében, de máris a nézők segítségét kéri: szeretné, ha megkönnyítenék az életüket.

Bejelentették, kik fognak versenyezni az Ázsia Expressz következő évadában: Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla és Mészáros Bende, illetve Till Attila és Stohl András. A versenyzők hamarosan el is indulnak életük egyik legmeghatározóbb kalandjára, ezúttal Fülöp-szigeteken és Tajvanon bizonyíthatják majd rátermettségüket.

Till Attila pedig máris a nézőkhöz fordult segítségért, mivel úgy véli, szükségük van egy kis támogatásra a verseny elején -írja a Bors. "Holnap indulok a Fülöp-szigetekre és Tajvanra az Ázsia Expressz műsorral!! És versenyző leszek, Stohl András a párom. Úgy tervezem, hogy vidám lesz, de nyilván kőkemény is!!! Szavazzatok a tv2play.hu/azsia_expresz oldalon ránk, ha meg akarjátok könnyíteni az életünket a játék elején! Köszi" - írta Tilla a közösségi oldalán megosztott videóhoz.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.