Figyelmeztették Harry herceget: "Senkit nem fog becsapni a kifogásaival"

Harry herceg
AFP - Anadolu Agency
látogatás Egyesült Királyág katalin hercegné Meghan Markle Károly király
Harry herceg várhatóan a jövő hónapban utazik Angliában, de ha lemondja, vagy nem tesz látogatást a családjánál, akkor bizony magyarázkodnia kell, ám a kifogásait már nem biztos, hogy bárki elfogadja.

Harry herceg a jövő hónapban az Egyesült Királyságba látogat, hogy megünnepelje az Invictus Játékok tizedik évfordulóját ott, ahol minden kezdődött - Londonban. Az, hogy feleségével és két gyerekükkel együtt érkezik-e, továbbra is sokakat foglalkoztat, ahogy az is, hogy a herceg esetleg lemondja-e majd az utazást - vagy ez is csak egy villámlátogatás lesz.

Tom Quinn királyi szakértő figyelmeztette Harryt, hogy "senkit nem fognak becsapni" az olyan kifogások, mint például, hogy "nincs ideje meglátogatni a bátyját vagy az apját", vagy hogy "gyorsan vissza kell mennie az Egyesült Államokba, hogy a gyerekeivel lehessen".

"Ha úgy dönt, hogy nem jön el, akkor magyarázkodnia kell majd, mert mindenki azt fogja feltételezni, hogy azért mondta le az utazást, mert kínos lenne találkozni a testvérével. Ha nem jönne, az rosszabb lenne, mint valamilyen kompromisszumot találni" - mondta a szakértő.

Arra tippelnek, hogy talán Meghan is elkíséri férjét az Egyesült Királyságba, bár efelől vannak kétségek azok után, hogy Sussex hercegnéje állítólag visszautasította a walesi hercegi pár közeledési széndékát. A szakértő elárulta, hogy Katalin és Vilmos meghívták Sussexéket, és azt is javasolták, gyerekeiket is hozzák el az Egyesült Királyságba, "hogy együtt tölthessenek egy kis időt". Meghan azonban a hírek szerint nem élt a lehetőséggel - írja az Express


 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.