Keanu Reeves teljesen új külsőt villantott: a színész meglepő frizurával jelent meg

Getty Images -
hollywood frizura Keanu reeves
Keanu Reeves megvált ikonikus, hosszú fürtjeitől és rövid fazonra váltott, de ez legalább annyira jól áll neki.

Keanu Reeves mindenkit meglepett: a legutóbbi nyilvános megjelenésén ugyanis nem a tőle megszokott külsővel láthattuk. Úgy tűnik, hogy a tavasz őt is változtatásra sarkallta, ugyanis megvált az ikonikus hosszú fürtjeitől, és sokkal rövidebb fazonra váltott. A John Wick-filmek 59 éves sztárjának természetesen ez a stílus is remekül áll. Új frizuráját egy művészeti rendezvényen villantotta meg, ahová barátnőjével, az 54 éves Alexandra Granttel érkezett.

Keanu Reeves és barátnője, Alexandra Grant
Forrás: Getty Images/The MOCA Gala 2024 

Az amerikai képzőművésszel már régóta tart a kapcsolatuk, bár nem sokszor nyilatkoznak a szerelmükről, azért volt már arra példa, hogy a színész betekintést engedett egy közös, boldog pillanatukba. "Mosolyogtunk, nevettünk és kuncogtunk. Remekül éreztük magunkat. Igazán volt jó együtt lenni"  - mesélte korábban Keanu Reeves.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.