Ő Keanu Reeves ritkán látott kedvese: Alexandra nem takargatja ősz tincseit

fotó Keanu Reeves barátnő Alexandra Grant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész a kameráktól és a kíváncsi tekintetektől távol éli a magánéletét. Nem beszél sem barátnőjéről, sem személyes dolgairól, ezért hatalmas esemény, hogy nemrég mégis kivételt tett. Keanu Reeves ugyanis kézenfogva mutatkozott kedvesével.

A Féktelenül, Az ördög ügyvédje, a Mátrix és a John Wick-filmek sztárja pár éven belül betölti a hatvanat, ám sármjából szinte semmit sem veszített az évek során. Az új mozifilmjeiben mutatott megtört akcióhős figura még vonzóbbá tette őt nők milliói számára, ám ő nem kér a rajongásból, mivel már megtalálta szíve választottját.

Keanu Reeves még 2009-ben találkozott Alexandra Grant képzőművésszel, ám kezdetben csak munka miatt tartották a kapcsolatot. A barátságuk az évek alatt egyre komolyabbá vált és végül 2019 novemberében felvállalták, hogy egy párt alkotnak. Az azóta eltelt három évben nem nagyon mutatkoztak nyilvánosan.

Egy különleges esemény, a kortárs művészetek múzeuma által szervezett MOCA-gálán azonban kivételt tettek és kézenfogva sétáltak a vörös szőnyegen. Alexandra pedig büszkén viseli ősz hajtincseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.