Kiábrándító vég a Bridgerton családban: hova tűnt Marina Thompson?

"How To Stop A Recurring Dream" UK Premiere And Opening Night For Black Lens Festival
Getty Images/"How To Stop A Recurring Dream" UK Premiere And Opening Night For Black Lens Festival - Tristan Fewings
A Bridgerton család Colin Bridgerton rejtély
A Bridgerton család harmadik évadában Colin Bridgerton szerelmi élete van fókuszban, ebből sokan arra következtettek, hogy akkor egykori jegyese, Marina Thompson is látható lesz, de eddig nyoma sincs a karakterének.

A Bridgerton család első évadában tűnt fel először Marina Thompson a Featherington család távoli unokatestvéreként , akit botrányos terhessége miatt küldtek a családhoz. Ottléte alatt Colin beleszeretett Marinába, de eljegyzésük rövid ideig tartott, mert Marina eltűnt, hogy idősebb férjet szerezzen magának.

Marina Thompson nem szerepel a Bridgerton család harmadik évadában
Forrás: Netflix

Hova tűnt Marina Thompson?

Bár Marina szerepe jelentősen csökkent a Bridgerton 2. évadban , még akkor sem tűnt el teljesen. Utazása után Colin meglátogatta Marinát az új birtokán, ahol férjével, Sir Phillip Crane-nel él. Marina arra kéri Colint, hogy távozzon, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan elégedetlen a helyzetével. Ily módon Marina története látszólag kiábrándító véget ér, és úgy tűnik, hogy A Bridgerton család harmadik évadában semmit nem tudhatunk meg Marináról - írja az Express.

Miért nem látható A Bridgerton család harmadik évadában?

Habár Marina Thompson karakterének eltűnése sokaknak furcsa lehet, nyomos ok ál a döntés hátterében a mögöttes érvelésnek van értelme. A karakter alakító színésznő Ruby Baker maga fogalmazta meg egy interjúban, hogy nem térne vissza a sorozatba.

Marina Thompson és Colin Bridgerton a második évadban
Forrás: Netflix

Nem térnék vissza a Bridgertonhoz, mert A) nem az én döntésem lenne, és B) amikor a Bridgertont csináltam – ez sokak számára nem új információ – mentális egészségügyi válságban szenvedtem. Nem fogok visszatérni a sorozatba, én megtettem a tőlem telhetőt

- mondta Ruby Baker, aki nyilvánvalóan azért sem térne vissza a sorozatba, mert Marina Thompson története Julia Quinn regényeiben is véget ér.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.