Bridget Jonesként járja London utcáit Renée Zellweger: íme, néhány kiszivárgott felvétel

Bridget Jones, Renée Zellweger
Forrás: AFP -
videó Reneé Zellweger Bridget Jones forgatás
Már javában zalik az ikonikus film negyedik részének forgatása. Új és régi szereplőkkel tér vissza a Bridget Jones, a szemfüles londoniak pedig ki is szúrhatják Renée Zellwegert és a stábot.

Renée Zellweger vélhetően egy utolsó film erejéig visszabújik ikonikus karaktere bőrébe. A Bridget Jones negyedik részének forgatása már javában zajlik, és a szerencsés londoniak jártukban-keltükben bele is botolhatnak a stábba.

Bridget Jones
Újra Bridget Jonesként tér vissza a vászonra Renée Zellweger
Forrás: Forrás: AFP/Photo12

Renée Zellweger Bridget Jonesként járja London utcáit

A rajongók legnagyobb örömére ismét részesei lehetünk Bridget Jones kalandjainak, az ikonikus filmek negyedik részének forgatása már elkezdődött, és a szerencsés londoniak akár szemtanúi is lehetnek egy-egy jelenet forgatásának. Renée Zellwegeren kívül Hugh Grant és Emma Thompson is visszatér a korábbi filmekből ismert szerepeikbe. Isla Fishert, aki szintén szerepet kapott az új filmben, május 22-én látták Londonban jeleneteket forgatni. Új szereplő még a 27 éves Leo Woodall, akit az emberek a Fehér Lótuszból és az Egy nap! című romantikus sorozatból ismerhetnek.

Mint azt a Universal Pictures áprilisban bejelentette, a Bridget Jones: Mad About the Boy 2025. február 14-én kerül a mozikba. A legutóbbi Brdiget Jones-film 2016-ban került a mozikba, abban Hugh Grant nem kapott szerepet.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.