Bruce Springsteen súlyos beteg: ismét nem tud színpadra állni

Bruce Springsteen
AFP - AFP
turné betegség Bruce Springsteen
A zenészt eltiltották orvosai a koncertezéstől. Bruce Springsteen betegségéről semmit nem tudni, csak azt, hogy a hangját is érinti.

A 74 éves Bruce Springsteen egészségi problémája miatt lemondta az európai turnéjának következő állomásait.  A zenész komoly beteg, orvosai pedig egyenesen megtiltották neki, hogy színpadra álljon.

Bruce Springsteen & The E Street Band concert in Hamburg
Bruce Springsteen 10 napig nem állhat színpadra
Forrás: AFP

Bruce Springsteen Madridban már megtartja a koncertjét

A jó hír az, hogy a tilalom csak 10 napra érvényes, Instagram posztja szerint Springsteen június 12-én a madridi turnéállomáson már fellép. A zenész közösségi oldalának kezelője többek között a következőket írta:  "további vizsgálatok és konzultációk alapján az orvosok arra a következtetésre jutottak, hogy Bruce nem léphet fel. Hamarosan bejelentjük az elmaradt koncertek új időpontját. Akik vissza kívánják térítenia jegyárakat, azt a vásárlás helyén megtehetik. Bruce most lábadozik, de alig várja, hogy június 12-én Madridban a csodálatos Civitas Metropolitanben színpadra álljon" - olvasható. 

A rajongók aggódnak, és mielőbbi gyógyulást kívánnak a zenésznek, akiről pontosan nem tudni, mi baja van, csak annyit, hogy a hangját is érinti. Bruce nem először mondja le most fellépéseit, 2023 őszén szintén betegség miatt maradtak el fellépései, akkor úgy tudni, peptikus fekéllyel küzdött. 

Meggyűlt a baja a törvénnyel is

Bruce Springsteent még 2020-ban letartóztatták New Jersey-ben, a zenész zárt területen fogyasztott alkoholt és ittasan vezetett. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.