Helen Mirren: "kétségbeesetten szerettem volna Twiggy lenni”

Helen Mirren American Cinematheque Awards 2024
Northfoto - AFF/PA Images
szépség Helen Mirren önelfogadás Twiggy
Nem tartja magát szépnek, de úgy véli, elég jól néz ki. Helen Mirren szerint a szépség az önelfogadásnál kezdődik.

A 78 éves színésznő a minap arról beszélt, milyennek látja önmagát. Helen Mirren úgy nyilatkozott: "jól nézek ki, de nem vagyok szép". 

Helen Mirren Cannes-ban
Helen Mirren csodálatosan festett a cannes-i filmfesztiválon
Forrás: Xinhua/Northfoto

Helen Mirren szerint a lényeg az önelfogadás

"Vannak szép emberek a világon, mint például Naomi Campbell vagy David Beckham, én nem tartozom közéjük, de ez rendben is van így" - vélekedik a színésznő. "Mindannyian egyéniségek vagyunk, és azt hiszem az a legfontosabb, hogy merjünk önmagunk lenni" - tette hozzá Helen Mirren.  

"Korábban kétségbeesetten szerettem volna Twiggy lenni, de egyáltalán nem voltam Twiggy semmilyen értelemben" - folytatta a színésznő, aki a minap pazarul nézett ki padlizsánszínű estélyi ruhájában a cannes-i filmfesztiválon. 

Több nőt a filmiparba!

Kifejtette: itt az ideje, hogy a mozi jobban összpontosítson a nőkre, ugyanis ők egy másik látásmódot, szemszöget képviselnek, mint a férfiak. "Ha több nőt vonunk be a filmbe, azt jelenti, hogy különböző történeteket, különböző módon mesélünk el" - nyilatkozta a színésznő, akiről itt írtunk bővebben


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.