Jennifer Lopez hisz a házasságuk megmentésében, Bennek más a véleménye

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios' 'This Is Me...Now: A Love Story'
NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto - NurPhoto via AFP
válás békülés Jennifer Lopez & Ben Affleck
JLo nem akarja feladni, mindenhol azt magyarázza, hogy túl fognak jutni a párkapcsolati válságon, hisz a házasságuk megmentésében. Ám Ben Affleck elég egyértelműen fogalmaz: szerinte kapcsolata Jennifer Lopezzel egy lázálom volt, amiből felébredt.

Jennifer Lopez a poklot éli át, de hiába minden könyörgés, negyedik férje, Ben Affleck nem akar visszaköltözni a közös otthonukba, semmiféle hajlandóságot nem mutat a házasságuk megmentésére. 

Jennifer Lopez, Atlas By Netflix Press Conference In Mexico City
Jennifer Lopez mindenhol azt magyarázza, hogy túl fogna jutni a párkapcsolati válságon
Forrás: NurPhoto via AFP/Eyepix/NurPhoto

Bennfentesek szerint a két sztár teljesen ellentétetes állásponton van:

„Jennifer még mindig azt mondja mindenkinek, hogy túl lesznek rajta, de nagyon rosszul néz ki. Eközben Ben úgy érzi, az elmúlt két év csak egy lázálom volt, amiből felébredt, és biztos benne, hogy a kapcsolatuk soha nem fog működni. Ha lehetőség lenne múló elmebaj miatt válni, megtenné” nyilatkozta a forrás.

Affleck a Lopezzel közös Beverly Hills-i otthonukból egy brentwoodi házba költözött, amelyet volt felesége, Jennifer Garner és gyermekei közelében bérel. 

Miután 47 napig nem szerepeltek együtt, JLo és Ben Affleck együtt mentek el megnézni Ben 15 éves fiát, Fint, aki egy iskolai színdarabban lépett fel. Az énekesnő magával vitte lányát, Emmet is, aki közel áll Finhez.

„Azért jelentek meg együtt, hogy eloszlassanak minden pletykát, és biztosítsák a gyerekeiket arról, hogy továbbra is ők az elsők számukra” – magyarázta a bennfentes, aki szerint a színész egyetlen lépést sem tesz a házassága megmentésére, így egyértelmű, hogy a történet vége válás lesz.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.