Nicki Minaj élőben közvetítette a letartóztatását: drogbirtoklásért vették őrizetbe

kábítószer Nicki Minaj koncert letartóztatás
Az amerikai rappert az amszterdami reptéren kapcsolták le drogbirtoklásért, így elmaradt a manchesteri koncertje. Nicki Minaj élőben közvetítette a letartóztatását.

Letartóztatták Nicki Minajt szombaton az amszterdami repülőtéren kábítószerbirtoklás miatt. A rapper manchesteri koncertje elmaradt, Nicki több órát töltött egy cellában.

Nicki Minaj
Nicki Minaj nem ért oda a manchesteri koncertjére, mert letartóztatták.
Forrás: Getty Images

Sajtóértesülések szerint az énekesnőnél könnyűdrogokat talált a holland rendőrség. A rappert megbírságolták, de a legnagyobb büntetés számára minden bizonnyal az volt, hogy nem ért oda a manchesteri koncertjére - 20.000 ember maradt hoppon. A koncertet pótolni fogják, keresik az új időpontot.

Nicki Minaj összeesküvést sejt a dolog mögött

„Megpróbáltak megakadályozni abban, hogy odaérjek a koncertre. Elvették a táskáimat, mielőtt láthattam volna őket. Felrakták a repülőre. Most azt mondják, hogy a vámon várnak. Így néz ki az, amikor az emberek nagy pénzt kapnak azért, hogy megpróbáljanak szabotálni egy turnét. Minden, amit tettek, illegális" - írta Minaj a képsorokhoz. 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.