Sztárházasságok - A nagy korkülönbség nem akadályozta meg a hosszan tartó boldogságot

Pierce Brosnan házasság párkapcsolat Kevin Costner sztárok Hugh Jackman Harrison Ford Sylvester Stallone korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy korkülönbség nem jelent akadályt, ha a szerelem szele megérinti az embert. Sokan a párok környezetében az ilyen kapcsolatoknak nem adnak sok időt, de a most következő hírességek erre erősen rácáfolnak.

Magyar sztárpárok, akiknél nagy a korkülönbség

Ma már egyre kevésbé szokatlan, hogy nagy korkülönbség van a szerelmesek között, ennek ellenére még mindig sok támadás éri az ilyen kapcsolatban élőket. Ernyey Béla pont a napokban tudatta rajongóival, már 10 éve alkot egy párt 38 évvel fiatalabb feleségével, és a kritizálóknak üzeni, nagyon boldogok. Nem ők azonban az egyetlenek, akik az évtizedes különbségek ellenére boldogok, van példa erre bőven! Olvasd tovább!

Sokszor fordul elő, hogy a fiatalabb fél hozzáöregszik párjához, de gyakoribb, hogy az idősebb kap plusz energiát és lendületet, és pár hónap alatt egyszerűen megfiatalodik. Ez megjelenhet a hobbik, az öltözködés, az érdeklődés változásaiban, de akár a külső megjelenésben is. Sokan tartják úgy, hogy a hét év korkülönbség a férfi javára az ideális kapcsolat záloga. Hiszen köztudott, hogy a férfiak később érnek, és a nők számára is imponáló, ha náluk valamivel idősebb férfi udvarol nekik. A társadalom jelenleg jóval toleránsabb akkor, ha egy párkapcsolatban, házasságban a nő a fiatalabb, még akkor is, ha ez 20-30 évet jelent.

Korábban már írtunk olyan sztárokról, akik között nagy volt a korkülönbség, ám közülük azóta többen elváltak. A mostani listánkban azonban a párok a mai napig hatalmas boldogságban élnek egymással.

1. Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith – 25 éve együtt

Az egyik legikonikusabb 007-es ügynöknek ez a második házassága – korábbi neje sajnálatos módon rákban elhunyt. A 40 éves Pierce Brosnan 1993-ban találkozott Keely-nel, aki akkor csupán 30 éves volt. Nyolc évvel később a pár összeházasodott, két gyermekük született: Dylan Thomas (1997) és Paris Beckett (2001).

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith akkor (balra) és most (jobbra) Forrás: Getty Images

2. Sylvester Stallone és Jennifer Flavin – 30 éve együtt

Sylvester Stallone és a fiatal modell, Jennifer Flavin 1988-ban találkoztak a Rocky V forgatásán. A nő azonnal beleszeretett a színészbe, annak ellenére, hogy 22 évvel fiatalabb volt. A pár ezután többször tartott kisebb szünetet, de végül újra visszatértek egymáshoz. 1997-ben házasodtak össze, három lányuk született: Sophia (1996), Sistine (1998) és Scarlet (2002).

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin akkor (balra) és most (jobbra) Forrás: Getty Images

3. Kevin Costner és Christine Baumgartner – 18 éve együtt

Kevin Costnernek már volt három gyermeke, amikor Christine-nel 2000-ben megismerkedett. Egyiküket sem zavarta a 19 év korkülönbség, és négy évvel később összeházasodtak az akkor 49 éves színész vidéki kastélyában. Két fiuk és egy lányuk született: Cayden (2007), Hayes (2009), Grace (2010).

Kevin Costner és Christine Baumgartner akkor (balra) és most (jobbra) Forrás: Getty Images

4. Harrison Ford és Calista Flockhart – 16 éve együtt

Mindenki Indiana Jones-a 2002-ben találkozott Calista Flockhart-tal a Golden Globe díjátadó ünnepségen. Bár ekkor Ford hivatalosan még házas volt, a 22 évvel fiatalabb nő azonnal elcsavarta a fejét – feleségével korábban már benyújtották a válási papírokat. 2009-ben, Valentin-napon kérte meg Calista kezét, és egy évvel azután össze is házasodtak. Ford már kétszer volt házas, és négy gyermeke született, de Calista-nak ez volt az első. Kisfiát, aki még 2001-ben született, Ford később örökbe fogadta.

Harrison Ford és Calista Flockhart akkor (balra) és most (jobbra) Forrás: Getty Images

5. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness – 23 éve együtt

Még 1995-ben találkozott az akkor 27 éves Hugh és a 40 éves Deborra-Lee, egy mini sorozat forgatásán, egy évvel később pedig már egybe is keltek. A pár mérhetetlen szerelme a mai napig kitart, sokan őket tartják a legösszetartóbb házaspárnak Hollywoodban. Két gyermeket fogadtak örökbe, Oscart és Avat.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness akkor (balra) és most (jobbra) Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.